Sponsors

Onze stichting is afhankelijk van giften en gaven. We zijn continue op zoek naar fondsen en bijdragen. Dat kan een financiële bijdrage zijn, maar ook het sponsoren van diensten of goederen is van harte welkom.

Het bouwen van onze manege is gerealiseerd met behulp van een groot aantal sponsors.

We zijn heel trots op onze vrijwilligers en het vele werk dat ze verrichten binnen onze stichting. Met dank aan onze vrijwilligers kunnen we de kosten voor onze ruiters zo laag mogelijk houden, waardoor onze activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn. Het onderhouden van onze paarden en onze manege evenals toenemende regeldruk zorgt voor toenemende kosten. Daarom doen we met klem een beroep op het bedrijfsleven om te zorgen dat we dit mooie werk kunnen voortzetten.

U kunt ons heel ‘direct’ sponsoren via ons donatieformulier. Door de belastingdienst zijn we aangemerkt als ANBI, waardoor giften aftrekbaar zijn. Uiteraard staan we ook open voor andere vormen van sponsoring, neem contact met ons op. We verwelkomen u graag in onze manege om te laten zien wat we doen en zijn benieuwd naar wat u voor ons kan betekenen.

Stalsponsor

Vanaf een bedrag van € 1.000,00 per jaar is het mogelijk om stalsponsor te worden. Een stalsponsor wordt expliciet genoemd op de website, de tv in de hal via narrowcasting en krijgt een vermelding op de stal van het paard dat gesponsord wordt. We gaan graag in gesprek over waar u als sponsor behoefte aan heeft en hoe we u daarmee kunnen helpen. Neem contact op als u interesse heeft.