Nieuws

8 maart 2021

De Leeuw Service sponsort knuffelbeertjes

Om onze ruiters te laten weten dat we ze missen en aan ze denken, hebben we de afgelopen week knuffelbeertjes rondgebracht.

lees meer
6 januari 2021

Voorzitter geeft interview bij Kiek An

Onlangs gaf onze voorzitter, Jan Willem van de Wetering, een interview bij Kiek An. Gepresenteerd door Harrie Kiekebosch en Lieke Kiekebosch, die de voorzitter onder andere vragen naar hoe belangrijk paardrijden is voor onze doelgroep.

lees meer
14 december 2020

Sluiting in verband met lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die vanavond is aangekondigd zijn we genoodzaakt de manege te sluiten van 15 december tot en met in ieder geval 19 januari.

lees meer
7 december 2020

Gemeente Kampen bedankt alle vrijwilligers

Vandaag, de nationale Dag van de Vrijwilliger staan we stil bij het grote belang van vrijwilligerswerk en bij al die vrijwilligers die zich inzetten. De gemeente Kampen zet daarom
alle vrijwilligers in het zonnetje.

lees meer
13 november 2020

Lokale steun via Rabo ClubSupport overweldigend

De uitslag van de Rabo ClubSupport actie is bekend. We ontvingen deze keer de cheque van de Rabobank via de post, omdat een evenement op dit moment niet mogelijk is. Een mooie gouden envelop, met daarin een cheque ter waarde van maar liefst 2078 euro en 45 cent! Ontzettend bedankt voor jullie stemmen!

lees meer
12 oktober 2020

Bosman Ladders sponsort nieuwe ladder

Juist in tijden als deze, waarin het coronavirus ons het financiëel moeilijk maakt, zijn we ontzettend blij dat bedrijven ons weten te vinden. Bosman Ladders sponsort de SPGIJ met een nieuwe veilige tweedelige ladder. In samenwerking met zusterbedrijf Bosman IJsselmuiden is ook aangeboden de dakgoten jaarlijks te reinigen. Ontzettend bedankt!

lees meer
23 september 2020

Lid van de Rabobank? Stem op ons!

Vanaf maandag 5 oktober kan er weer gestemd worden voor Rabo ClubSupport. Stem op de SPGIJ, we hebben jullie hulp hard nodig. De gedwongen sluiting, van maart t/m augustus vanwege het coronavirus, heeft het ons heel moeilijk gemaakt. Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport.

lees meer
2 september 2020

Bestuur verwelkomt Alice Klooster als aspirant bestuurslid

Het bestuur was al enige tijd op zoek naar nieuwe aanwas en heeft dit binnen de eigen gelederen gevonden in één van onze vrijwilligers. Vanaf 1 september is Alice Klooster toegevoegd aan het bestuur als aspirant bestuurslid.

lees meer
15 juli 2020

We gaan na de zomervakantie weer starten

Als de richtlijnen door de overheid niet opnieuw worden aangescherpt dan mogen we na de zomervakantie weer beginnen met het paardrijden en huifbedrijden. Op maandag 7 september 2020 hopen we dan weer te kunnen starten met de lessen.

lees meer
13 juli 2020

Informatiescherm in de hal geplaatst

Om onze ruiters en vrijwilligers op de hoogte te houden en beter te kunnen informeren is er in de hal een informatiescherm geplaatst. De laatste nieuwsberichten van de website zijn hierop te zien en we kunnen ook mededelingen op dit scherm plaatsen.

lees meer
17 juni 2020

Harold rent halve marathon voor SPGIJ

Harold zou eigenlijk meedoen aan de Scania Zwolse Halve Marathon, maar deze werd vanwege de corona-crisis afgelast en daarop besloot hij op eigen initiatief 21 kilometer te gaan hardlopen om geld op te halen voor de SPGIJ.

lees meer
12 maart 2020

Manege gesloten i.v.m. coronavirus – update

In verband met het coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om met ingang van maandag 16 maart de lessen en het huifbedrijden stop te zetten.

lees meer
17 januari 2020

Vernieuwen rijbak kleurrijk afgerond

In de kerstvakantie is er hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe bakrand voor onze rijbak.

lees meer
10 januari 2020

Wonderwijs schenkt helft opbrengsten sponsorloop aan SPGIJ

Met de jaarlijkse sponsorloop is er maar liefst € 2846,- opgehaald voor het goede doel.

lees meer
16 december 2019

Kerstvakantie

De manege is gesloten van maandag 23 december tot en met vrijdag 10 januari.

lees meer
5 december 2019

SPGIJ kijkt terug op een geslaagde open dag

We kijken terug op een geslaagde open dag. Veel Bedankt voor jullie komst en interesse!

lees meer
28 november 2019

Leerlingen groep 7 van de Groenling halen mooi bedrag op met de Kinderpostzegelactie

Met dank aan de kinderpostzegelactie en de kinderen uit groep 7 van CNS de Groenling mochten we een cheque in ontvangst nemen.

lees meer
17 oktober 2019

Uitreiking cheque Rabo ClubSupport

We zijn enorm blij met de cheque die we hebben ontvangen van de Rabobank! Bedankt voor het stemmen op ons.

lees meer
7 oktober 2019

Aanschaf tweede nieuwe huifbed compleet

Dankzij enkele sponsors die een bijdrage geleverd hebben, kon er na de aanschaf van het eerste nieuwe huifbed, vrij snel een tweede aangeschaft worden.

lees meer
6 september 2019

Wij doen mee aan Rabo ClubSupport

Stemmen kan vanaf 27 september.

lees meer
1 augustus 2019

Onderhoud aan manege uitgevoerd

In de afgelopen periode is er veel gedaan aan het uiterlijk en onderhoud van de manege.

lees meer
18 juli 2019

Fijne zomervakantie!

De zomervakantie is begonnen, dit betekend dat de paarden ook op vakantie zijn en er geen paardrijden en huifbedrijden is.

lees meer
8 mei 2019

Aanschaf 2e huifbed dichterbij dankzij gift Steunfonds Zorg

Met dank aan Steunfonds Zorg is door een gift van € 2.000,- de aanschaf van een tweede huifbed een stapje dichterbij gekomen.

lees meer
20 november 2018

Nieuw huifbed dankzij donatie ParaPaard

Sportfonds ParaPaard steunt de SPGIJ met een donatie van maar liefst 2.000 euro voor de aanschaf van een nieuw huifbed. Sportfonds ParaPaard steunt de SPGIJ met een donatie van maar liefst 2.000 euro voor de aanschaf van een nieuw huifbed. Uiteraard zijn we ParaPaard ontzettend dankbaar voor het mede mogelijk maken van de aanschaf van een […]

lees meer
23 juli 2018

De Hattemse Golf en Stichting Old Grand-Dad steunen de SPGIJ

De Hattemse Golf en Stichting Old Grand-Dad steunen de Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden. Maandag 9 juli jl. werd er op de Hattemse Golf door golfende grootvaders de regiofinale gespeeld voor de Nederlandse kampioenschappen “Beste Golfende Grootvader”.Onder werkelijke prachtige omstandigheden en op een door het droge weer moeilijke baan werd er gewonnen door opa Jan Hoekstra […]

lees meer
23 februari 2018

Uitnodiging Gemeenteraad

Onderstaande brief is verzonden naar alle leden van de Gemeenteraad en deze hebben aangegeven dat ze deze avond komen. Graag willen we deze uitnodiging ook onder uw aandacht brengen en zouden het fijn vinden als er ook ouders of begeleiders van onze ruiters deze avond kunnen komen. Geachte leden van de Gemeenteraad, Met circa 182 […]

lees meer
14 december 2016

SPGIJ wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2016!

SPGIJ wenst alle vrijwilligers, ruiters, ouders en betrokkenen prettige feestdagen en een gelukkig 2016 toe. Tijdens de kerstvakantie is er geen paardrijden, huifbedrijden of menkarrijden. Maandag 4 januari zullen alle paarden er weer klaar voor zijn om fris aan een nieuw jaar te beginnen. We hopen in het nieuwe jaar iedereen weer terug te zien!

lees meer
27 september 2016

We zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

RTV IJsselmond was onlangs bij ons op de manege om een oproep te doen voor nieuwe vrijwilligers. Aanmelden kan via Betty Bartels, 06-40417580 of via het contactformulier.

lees meer
9 februari 2016

Coby 30 jaar vrijwilliger

Vandaag is het 30 jaar geleden dat Coby begon als vrijwilliger bij de SPGIJ En dat mag gevierd worden! Vanmiddag werd Coby verrast door veel kaartjes, telefoontjes en mensen die op bezoek kwamen om haar te feliciteren. Als extra verrassing is de tilliftruimte sinds vandaag ‘Coby’s hofje’. Coby begon 30 jaar geleden op de SPGIJ […]

lees meer
7 december 2015

Resultaat na verduurzaming verlichting met LED

Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden investeerde het afgelopen jaar in het verduurzamen van haar accommodatie en daarmee het besparen op de energierekening. Met het afsluiten van het derde kwartaal kon er een vergelijking gemaakt worden met vorig jaar en bleek dat de investering nu al zijn vruchten afwerpt. In de manege van de SPGIJ aan de Oosterholtseweg […]

lees meer