Nieuws

27 november 2021

Avondsluiting en kerstvakantie

In navolging van de laatste persconferentie moeten wij helaas ook om 5 uur ‘s middags de deuren sluiten, wat betekent dat als je les hebt na 17:00 uur of een les hebt die duurt tot na 17:00 uur dat de les helaas niet meer door kan gaan!

lees meer
24 november 2021

We zijn genomineerd voor de Kamper Vrijwilligersprijs 2021!

Wethouder Jan Peter van der Sluis kwam dinsdagavond langs om de aanwezige vrijwilligers persoonlijk te bedanken met een bloemetje en te feliciteren met de nominatie in de categorie ‘groep’.

lees meer
13 oktober 2021

Vrijwilligers gezocht!

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers! Met name op de woensdagmiddag hebben we vrijwilligers nodig, maar ook op andere dagen kunnen we extra hulp gebruiken. Heb je tijd over en wil je ons helpen? Kom dan ons gezellige team versterken!

lees meer
9 oktober 2021

Rabo ClubSupport: Stem op ons!

Ook dit jaar doen wij mee met de Rabo ClubSupport! Van 4 t/m 25 oktober kan je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen. We hebben jullie hulp hard nodig, dus stem op de SPGIJ! Stemmen kan via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport

lees meer
6 oktober 2021

Kledinginzameling gemeente Kampen

Ook dit jaar vindt er een kledinginzameling plaats in de gemeente Kampen. In een deel van het inzamelgebied is helaas een verkeerde plastic zak uitgedeeld. Hierop staat een andere stichting aangegeven. De opbrengsten zijn wel gedeeltelijk voor de SPGIJ.

lees meer
29 september 2021

Nieuwe pony: Anouk!

Hebben jullie onze nieuwe pony Anouk al gezien? We hopen veel plezier aan haar te gaan beleven! De bedoeling is dat ze zowel bij de paardrijlessen als het huifbedrijden ingezet gaat worden.

lees meer
8 september 2021

Spaar je club gezond

Wij doen mee met de ‘Spaar je club gezond’ actie van de Plus supermarkt. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Je kunt de punten inleveren op de manege of digitaal verzilveren.

lees meer
12 juli 2021

Zomervakantie

De vakantieperiode is weer aangebroken en ook wij zijn enkele weken gesloten. Terwijl de paarden lekker vakantie vieren in hun weiland wordt er op de manege ondertussen schoongemaakt. We gaan weer beginnen met huifbedrijden op dinsdag 24 augustus en paardrijden een weekje later op maandag 30 augustus.

lees meer
8 juni 2021

Crowdfunding nieuwe zadels

– Update: We hebben ons doel behaald. Ontzettend bedankt allemaal en houdt onze social media kanalen in de gaten voor updates hierover! – Sommige van onze zadels zijn aan vervanging toe vanwege slijtage en/of ouderdom. De kosten van een nieuw zadel zijn niet gering en daarom hebben we een crowdfunding project gestart om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen.

lees meer
3 juni 2021

Maak kennis met onze nieuwe coördinator

Met ingang van 1 juni gaat Daniëla bij ons aan de slag als coördinator. Daniëla was al instructrice bij ons en is dus geen onbekende voor onze ruiters en vrijwilligers. Ze neemt het werk over van Bianca, die besloten heeft te stoppen met haar werk bij de SPGIJ. Bianca gaat een opleiding volgen en krijgt daarmee een kans om zichzelf verder te ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

lees meer
11 mei 2021

We gaan weer beginnen!

Eindelijk… eindelijk heeft het bestuur SPGIJ toestemming van de gemeente Kampen om weer op te starten met de lessen. Zonder tegenbericht hoopt het bestuur te kunnen starten op 1 juni 2021 met de lessen.

lees meer
8 maart 2021

De Leeuw Service sponsort knuffelbeertjes

Om onze ruiters te laten weten dat we ze missen en aan ze denken, hebben we de afgelopen week knuffelbeertjes rondgebracht.

lees meer
6 januari 2021

Voorzitter geeft interview bij Kiek An

Onlangs gaf onze voorzitter, Jan Willem van de Wetering, een interview bij Kiek An. Gepresenteerd door Harrie Kiekebosch en Lieke Kiekebosch, die de voorzitter onder andere vragen naar hoe belangrijk paardrijden is voor onze doelgroep.

lees meer
14 december 2020

Sluiting in verband met lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die vanavond is aangekondigd zijn we genoodzaakt de manege te sluiten van 15 december tot en met in ieder geval 19 januari.

lees meer
7 december 2020

Gemeente Kampen bedankt alle vrijwilligers

Vandaag, de nationale Dag van de Vrijwilliger staan we stil bij het grote belang van vrijwilligerswerk en bij al die vrijwilligers die zich inzetten. De gemeente Kampen zet daarom
alle vrijwilligers in het zonnetje.

lees meer
13 november 2020

Lokale steun via Rabo ClubSupport overweldigend

De uitslag van de Rabo ClubSupport actie is bekend. We ontvingen deze keer de cheque van de Rabobank via de post, omdat een evenement op dit moment niet mogelijk is. Een mooie gouden envelop, met daarin een cheque ter waarde van maar liefst 2078 euro en 45 cent! Ontzettend bedankt voor jullie stemmen!

lees meer
12 oktober 2020

Bosman Ladders sponsort nieuwe ladder

Juist in tijden als deze, waarin het coronavirus ons het financiëel moeilijk maakt, zijn we ontzettend blij dat bedrijven ons weten te vinden. Bosman Ladders sponsort de SPGIJ met een nieuwe veilige tweedelige ladder. In samenwerking met zusterbedrijf Bosman IJsselmuiden is ook aangeboden de dakgoten jaarlijks te reinigen. Ontzettend bedankt!

lees meer
23 september 2020

Lid van de Rabobank? Stem op ons!

Vanaf maandag 5 oktober kan er weer gestemd worden voor Rabo ClubSupport. Stem op de SPGIJ, we hebben jullie hulp hard nodig. De gedwongen sluiting, van maart t/m augustus vanwege het coronavirus, heeft het ons heel moeilijk gemaakt. Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport.

lees meer
2 september 2020

Bestuur verwelkomt Alice Klooster als aspirant bestuurslid

Het bestuur was al enige tijd op zoek naar nieuwe aanwas en heeft dit binnen de eigen gelederen gevonden in één van onze vrijwilligers. Vanaf 1 september is Alice Klooster toegevoegd aan het bestuur als aspirant bestuurslid.

lees meer
15 juli 2020

We gaan na de zomervakantie weer starten

Als de richtlijnen door de overheid niet opnieuw worden aangescherpt dan mogen we na de zomervakantie weer beginnen met het paardrijden en huifbedrijden. Op maandag 7 september 2020 hopen we dan weer te kunnen starten met de lessen.

lees meer
13 juli 2020

Informatiescherm in de hal geplaatst

Om onze ruiters en vrijwilligers op de hoogte te houden en beter te kunnen informeren is er in de hal een informatiescherm geplaatst. De laatste nieuwsberichten van de website zijn hierop te zien en we kunnen ook mededelingen op dit scherm plaatsen.

lees meer
17 juni 2020

Harold rent halve marathon voor SPGIJ

Harold zou eigenlijk meedoen aan de Scania Zwolse Halve Marathon, maar deze werd vanwege de corona-crisis afgelast en daarop besloot hij op eigen initiatief 21 kilometer te gaan hardlopen om geld op te halen voor de SPGIJ.

lees meer
12 maart 2020

Manege gesloten i.v.m. coronavirus – update

In verband met het coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om met ingang van maandag 16 maart de lessen en het huifbedrijden stop te zetten.

lees meer
17 januari 2020

Vernieuwen rijbak kleurrijk afgerond

In de kerstvakantie is er hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe bakrand voor onze rijbak.

lees meer
10 januari 2020

Wonderwijs schenkt helft opbrengsten sponsorloop aan SPGIJ

Met de jaarlijkse sponsorloop is er maar liefst € 2846,- opgehaald voor het goede doel.

lees meer
16 december 2019

Kerstvakantie

De manege is gesloten van maandag 23 december tot en met vrijdag 10 januari.

lees meer
5 december 2019

SPGIJ kijkt terug op een geslaagde open dag

We kijken terug op een geslaagde open dag. Veel Bedankt voor jullie komst en interesse!

lees meer
28 november 2019

Leerlingen groep 7 van de Groenling halen mooi bedrag op met de Kinderpostzegelactie

Met dank aan de kinderpostzegelactie en de kinderen uit groep 7 van CNS de Groenling mochten we een cheque in ontvangst nemen.

lees meer
17 oktober 2019

Uitreiking cheque Rabo ClubSupport

We zijn enorm blij met de cheque die we hebben ontvangen van de Rabobank! Bedankt voor het stemmen op ons.

lees meer
7 oktober 2019

Aanschaf tweede nieuwe huifbed compleet

Dankzij enkele sponsors die een bijdrage geleverd hebben, kon er na de aanschaf van het eerste nieuwe huifbed, vrij snel een tweede aangeschaft worden.

lees meer