Nieuws

8 september 2022

Rabo ClubSupport: Stem SPGIJ!

Ook dit jaar doen we weer mee met Rabo ClubSupport. De opbrengst van deze actie willen we gebruiken om verbeteringen aan onze paddocks aan te brengen. Ben jij lid van de Rabobank? Stem dan op de SPGIJ! 

lees meer
18 juli 2022

Zomervakantie

Inmiddels is onze zomervakantie begonnen en zijn we gesloten! Op maandag 29 augustus beginnen we weer met huifbedrijden en week later op maandag 5 september met paardrijden.

lees meer
4 juli 2022

De landdag 2022 in Almelo

Afgelopen zaterdag zijn we met onze ruiters afgereisd naar Almelo, waar op het terrein van de Almelose Ruiterdagen de Landdag 2022 gehouden werd. Het thema was deze keer Disney en net zoals in het pretpark werd er ook op de landdag een heuse parade gehouden!

lees meer
11 juni 2022

Uitnodiging feestdag

Op zaterdag 16 juli willen we graag samen met jullie het seizoen afsluiten en de zomervakantie inluiden! Vanaf 11:00 uur zijn jullie welkom voor een leuke feestdag. Je kunt vanaf dan op elk moment binnenkomen, het duurt de hele middag. Je hoeft je niet op te geven, maar we hopen dat je erbij bent! 

lees meer
7 mei 2022

HORKA sponsort nieuwe veiligheidscaps

Onze veiligheidscaps waren aan vervanging toe. HORKA sprong voor ons in de bres en sponsorde 8 nieuwe veiligheidscaps. Fantastisch, ontzettend bedankt!

lees meer
28 april 2022

Vrijwilliger Aalt Buijert koninklijk onderscheiden

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen ontving vrijwilliger Aalt Buijert in de Stadsgehoorzaal een Koninklijke onderscheiding van burgemeester Sander de Rouwe voor onder andere zijn werk als vrijwilliger bij de SPGIJ.

lees meer
23 april 2022

Proefjesweek en landdag

Van 9 t/m 13 mei zal de proefjesweek weer plaatsvinden en op zaterdag 2 juli hebben we eindelijk weer een landdag! De landdag is meermaals uitgesteld vanwege het coronavirus en ook kon er daardoor geen proefjesweek georganiseerd worden.

lees meer
2 april 2022

Old Grand-Dad schenkt SPGIJ een paard

Dankzij een gulle schenking van golfclub Old Grand-Dad hebben we onlangs eindelijk een nieuw paard kunnen aanschaffen.

lees meer
22 februari 2022

SPGIJ is met spoed op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij verschillende taken

De manege heeft vele vrijwilligers die al jaar en dag elke week een paar uur op de manege meehelpen. Het vrijwilligerswerk geeft energie. Wat is er mooier dan een geluksmoment creëren bij een ruiter?

lees meer
24 januari 2022

Met pensioen, maar graag nog wat doen?

Bij Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden zoeken we nieuwe vrijwilligers die doordeweeks een ochtend willen helpen met de stallen uitmesten.

lees meer
15 januari 2022

We gaan weer beginnen!

We mogen weer open! Na een lange kerstvakantie kunnen we eindelijk weer beginnen. Paardrijden begint aankomende week en huifbedrijden en mennen een week later.

lees meer
27 december 2021

Wisseling van de wacht

Onlangs heeft bestuurslid Mariët Visserman – Penninkhof aangegeven haar taken als bestuurslid te willen neerleggen. Gelukkig hebben we in Diana Klooster een vervanger gevonden, die de administratieve taken die Mariët binnen het bestuur deed wil overnemen.

lees meer
19 december 2021

Nieuwe lockdown tot en met 14 januari

In verband met een nieuwe lockdown, van zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022, is de manege tot nadere berichtgeving gesloten.

lees meer
13 december 2021

Stalsponsor Massive Wood

Massive Wood is stalsponsor geworden en steunt ons daarmee met een bijdrage! Massive Wood is specialist in hoge kwaliteit eigen ontworpen meubelen van eikenhout, handgemaakt in eigen werkplaats.

lees meer
27 november 2021

Avondsluiting en kerstvakantie

In navolging van de laatste persconferentie moeten wij helaas ook om 5 uur ‘s middags de deuren sluiten, wat betekent dat als je les hebt na 17:00 uur of een les hebt die duurt tot na 17:00 uur dat de les helaas niet meer door kan gaan!

lees meer
24 november 2021

We zijn genomineerd voor de Kamper Vrijwilligersprijs 2021!

Wethouder Jan Peter van der Sluis kwam dinsdagavond langs om de aanwezige vrijwilligers persoonlijk te bedanken met een bloemetje en te feliciteren met de nominatie in de categorie ‘groep’.

lees meer
13 oktober 2021

Vrijwilligers gezocht!

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers! Met name op de woensdagmiddag hebben we vrijwilligers nodig, maar ook op andere dagen kunnen we extra hulp gebruiken. Heb je tijd over en wil je ons helpen? Kom dan ons gezellige team versterken!

lees meer
9 oktober 2021

Rabo ClubSupport: Stem op ons!

Ook dit jaar doen wij mee met de Rabo ClubSupport! Van 4 t/m 25 oktober kan je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen. We hebben jullie hulp hard nodig, dus stem op de SPGIJ! Stemmen kan via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport

lees meer
6 oktober 2021

Kledinginzameling gemeente Kampen

Ook dit jaar vindt er een kledinginzameling plaats in de gemeente Kampen. In een deel van het inzamelgebied is helaas een verkeerde plastic zak uitgedeeld. Hierop staat een andere stichting aangegeven. De opbrengsten zijn wel gedeeltelijk voor de SPGIJ.

lees meer
29 september 2021

Nieuwe pony: Anouk!

Hebben jullie onze nieuwe pony Anouk al gezien? We hopen veel plezier aan haar te gaan beleven! De bedoeling is dat ze zowel bij de paardrijlessen als het huifbedrijden ingezet gaat worden.

lees meer
8 september 2021

Spaar je club gezond

Wij doen mee met de ‘Spaar je club gezond’ actie van de Plus supermarkt. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Je kunt de punten inleveren op de manege of digitaal verzilveren.

lees meer
12 juli 2021

Zomervakantie

De vakantieperiode is weer aangebroken en ook wij zijn enkele weken gesloten. Terwijl de paarden lekker vakantie vieren in hun weiland wordt er op de manege ondertussen schoongemaakt. We gaan weer beginnen met huifbedrijden op dinsdag 24 augustus en paardrijden een weekje later op maandag 30 augustus.

lees meer
8 juni 2021

Crowdfunding nieuwe zadels

– Update: We hebben ons doel behaald. Ontzettend bedankt allemaal en houdt onze social media kanalen in de gaten voor updates hierover! – Sommige van onze zadels zijn aan vervanging toe vanwege slijtage en/of ouderdom. De kosten van een nieuw zadel zijn niet gering en daarom hebben we een crowdfunding project gestart om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen.

lees meer
3 juni 2021

Maak kennis met onze nieuwe coördinator

Met ingang van 1 juni gaat Daniëla bij ons aan de slag als coördinator. Daniëla was al instructrice bij ons en is dus geen onbekende voor onze ruiters en vrijwilligers. Ze neemt het werk over van Bianca, die besloten heeft te stoppen met haar werk bij de SPGIJ. Bianca gaat een opleiding volgen en krijgt daarmee een kans om zichzelf verder te ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

lees meer
11 mei 2021

We gaan weer beginnen!

Eindelijk… eindelijk heeft het bestuur SPGIJ toestemming van de gemeente Kampen om weer op te starten met de lessen. Zonder tegenbericht hoopt het bestuur te kunnen starten op 1 juni 2021 met de lessen.

lees meer
8 maart 2021

De Leeuw Service sponsort knuffelbeertjes

Om onze ruiters te laten weten dat we ze missen en aan ze denken, hebben we de afgelopen week knuffelbeertjes rondgebracht.

lees meer
6 januari 2021

Voorzitter geeft interview bij Kiek An

Onlangs gaf onze voorzitter, Jan Willem van de Wetering, een interview bij Kiek An. Gepresenteerd door Harrie Kiekebosch en Lieke Kiekebosch, die de voorzitter onder andere vragen naar hoe belangrijk paardrijden is voor onze doelgroep.

lees meer
14 december 2020

Sluiting in verband met lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die vanavond is aangekondigd zijn we genoodzaakt de manege te sluiten van 15 december tot en met in ieder geval 19 januari.

lees meer
7 december 2020

Gemeente Kampen bedankt alle vrijwilligers

Vandaag, de nationale Dag van de Vrijwilliger staan we stil bij het grote belang van vrijwilligerswerk en bij al die vrijwilligers die zich inzetten. De gemeente Kampen zet daarom
alle vrijwilligers in het zonnetje.

lees meer
13 november 2020

Lokale steun via Rabo ClubSupport overweldigend

De uitslag van de Rabo ClubSupport actie is bekend. We ontvingen deze keer de cheque van de Rabobank via de post, omdat een evenement op dit moment niet mogelijk is. Een mooie gouden envelop, met daarin een cheque ter waarde van maar liefst 2078 euro en 45 cent! Ontzettend bedankt voor jullie stemmen!

lees meer