Kledinginzameling

Kledinginzameling is een eenvoudige en goedkope manier van steun voor onze stichting. Kleding die niet meer gedragen wordt en weggegooid kan worden? Niet doen! Wij kunnen dit heel goed gebruiken.

Brengen

U kunt uw kleding langs brengen bij de manege, loop dan gerust ook even naar binnen om te zien wat we allemaal doen! Dan ziet u de lach op het gezicht van onze ruiters, iets wat de opbrengsten van de kledinginzameling mede mogelijk maakt.

Onze kledingcontainer staat binnen, dus zet de kleding gerust voor de deur als we gesloten zijn.

Wat kunt u inleveren?

U kunt bij ons onder andere kleding, schoenen (gepaard), gordijnen, lakens, slopen en dekbedhoezen inleveren. Wij vragen u vriendelijk om de kleding in gesloten plastic zakken bij ons in te leveren. Let op, we zamelen geen oud papier in ook met (tuin)kussens en dekbedden kunt u niet bij ons terecht.

Jaarlijkse kledinginzameling

Samen met de Vereniging Paardrijden Gehandicapten Ondersteuning zamelen wij in de gemeente Kampen enkele keren per jaar kleding in. Hou huis-aan-huiskrant ‘de Brug’ in de gaten voor de inzameldatum. U vindt van tevoren een plastic zak in de brievenbus, maar als u meer kleding heeft kunt u dit gewoon in vuilniszakken erbij zetten. De opbrengst van deze actie word evenredig over de lidstichtingen van de VPGO verdeeld.