Kledinginzameling

Samen met de VPGO zamelen in wij Kampen en IJsselmuiden enkele keren per jaar kleding in. U vindt van tevoren een plastic zak in de brievenbus. De opbrengst van deze actie word evenredig over de lidstichtingen van de VPGO verdeeld. Kledinginzameling is een eenvoudige en goedkope manier van steun voor onze stichting. Kleding die niet meer gedragen wordt en weggegooid kan worden? Niet doen! Wij kunnen dit heel goed gebruiken. Met de opbrengst van kledinginzameling kunnen wij de kosten van de hoefsmid, voer en andere maandelijkse lasten betalen.

Brengen

U kunt ook uw kleding langs brengen bij de manege en loop dan gerust even naar binnen om te zien wat we allemaal doen! Als we gesloten zijn kunt u de kleding bij ons voor de deur zetten.

Wat kunt u inleveren?

U kunt bij ons onder andere kleding, schoenen (gepaard), gordijnen, lakens, slopen en dekbedhoezen inleveren. Wij vragen u vriendelijk om de kleding in gesloten plastic zakken bij ons in te leveren. Let op, we zamelen geen oud papier in ook met (tuin)kussens en dekbedden kunt u niet bij ons terecht.