zaterdag 1 april 2023

Proefjesweek, vrijwilligerswedstrijd en mini-landdag

Van maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april is er weer de jaarlijkse proefjesweek. Onze ruiters rijden dan een dressuurproef in wedstrijdvorm, gewoon in hun eigen les. Iedereen is welkom om te komen kijken!

Vrijwilligerswedstrijd

Aansluitend is er op vrijdag 21 april (update) vrijdag 12 mei de vrijwilligerswedstrijd. Iedereen mag laten zien wat hij of zij het afgelopen jaar geleerd heeft. We starten om 16:30 uur en iedereen is om 16:00 uur welkom om de paarden te poetsen en er hangt een opgaveformulier in de kantine. Even in de gaten houden dus.

Mini-landdag

We zijn op zaterdag 10 juni uitgenodigd voor een mini-landdag in Hardenberg! Super leuk natuurlijk en een mooie kans om weer eens met z’n allen op pad te gaan. Voor de ruiters komt er een briefje mee, in elk geval graag zo snel mogelijk opgeven. Mail hiervoor naar coordinator@spgij.nl of geef het even aan bij je instructie.

Zo’n landdag komt niet vanzelf tot stand, mini-landdag of normale landdag. We rekenen natuurlijk op de hulp van onze vrijwilligers om deze dag voor onze ruiters tot een succes te maken. Hou zaterdag 10 juni vast vrij in je agenda!