maandag 18 december 2023

Gezelligheid en jubilarissen gehuldigd met de jaarafsluiting

Traditioneel huldigen we tijdens de jaarafsluiting onze jubilerende vrijwilligers. Wolanda kreeg een titel met haar 30-jarig jubileum, Johan en Annet ontvingen een steen voor onze ‘Walk of Fame’ ter ere van hun 25-jarig jubileum en Bianca kreeg met 20 jaar een plek op de eregalerij.

vlnr. Annet (met kleindochter), Johan, Bianca en Wolanda.

De jubilarissen werden samen met hun familie verwelkomt tijdens onze jaarafsluiting, die geheel in kerstsferen gehuld was. Naast een metershoge kerstboom was er onder andere een kerstdorp ingericht en waren de ramen prachtig versiert met winterse taferelen.

Om even aan de drukte te ontsnappen en een spelletje te spelen, was er door de jeugd een eigen jeugdhonk ingericht. Er werd de hele avond fanatiek ‘weerwolven’ gespeeld en bekeken door enkele toeschouwers. Bedankt voor de gezelligheid allemaal en vergeet niet het fotoalbum te bekijken!

We willen in het bijzonder Steenhouwerij van Ommen uit Kampen bedanken voor het sponsoren van de prachtige stenen voor onze ‘Walk of Fame’ en het bijwerken van de eregalerij. Een betrouwbare partner, die elke keer weer vakwerk levert!

Tot slot; onze paarden hebben vakantie van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari, dan is de manege gesloten.