maandag 28 november 2022

Doorn Automatisering sponsort nieuwe printer

Hoewel er veel digitaal gaat tegenwoordig, ontkomen we er niet aan dat er af en toe wat geprint moet worden. Onze oude printer was op, vertoonde kuren en was nodig aan vervanging toe. De vader van vrijwilliger Lynde hielp ons aan een nieuwe printer, hij is oprichter en eigenaar van Doorn Automatisering en kon ons adviseren en sponsorde een nieuwe printer. Ontzettend bedankt!

De laatste tijd waren de geprinte pagina’s vaak onleesbaar en kwamen er soms 16 pagina’s uit als je er maar 4 wilde afdrukken. Naast printen kunnen we met deze nieuwe printer ook scannen, iets wat met de oude printer niet mogelijk was. Een hele vooruitgang.

Doorn Automatisering is specialist in ICT en automatisering IJsselmuiden en omstreken. Voor ICT-oplossingen en deskundig advies voor het midden- en kleinbedrijf ben je daar aan het juiste adres. ICT gaat over informatie en communicatie: essentiƫle onderdelen om uw bedrijf succesvol te laten zijn. Omdat ICT vaak als complex wordt ervaren, nemen ze u die zorg uit handen.

Vrijwilliger Lynde en de nieuwe printer.