Spaardoelen

Met een spaardoel willen we graag spullen, benodigdheden en andere dingen onder de aandacht brengen die we met uw hulp aan kunnen schaffen. In plaats van het geven van geld voor de manege in het algemeen, kunt u er ook voor kiezen om geld te geven voor een spaardoel.

Het is de bedoeling dat u binnenkort via iDeal een bepaald bedrag kunt sponsoren en dat -als u dat wil- u een vermelding krijgt op onze website. Met name voor bedrijven is dit zeer geschikt, omdat uw bedrijfsnaam, logo en website weer onder de aandacht gebracht worden. We proberen dit in het eerste kwartaal van 2013 te realiseren, bezoek daarom nog eens onze website.

Klik hier voor onze bankgegevens.

 

Zadel

Er zijn enkele zadels aan vervanging toe. Zadels zijn echter erg kostbaar en daarom zijn wij -en onze paarden- enorm dankbaar voor een gift waarmee we een nieuw zadel kunnen kopen.

Buitenverlichting

Na de zoveelste inbraak is er besloten om extra verlichting aan de buitenkant van de manege aan te brengen. We hopen dat de manege daardoor een minder aantrekkelijk object word voor inbrekers, die in 2012 voor het laatst toesloegen. Ondanks dat er eigenlijk niks waardevols te stelen is in de manege, loopt het repareren van deuren en andere toegangswegen flink in de papieren.

Nieuwste fotoalbum