maandag 27 december 2021

Wisseling van de wacht

Onlangs heeft bestuurslid Mariët Visserman – Penninkhof aangegeven haar taken als bestuurslid te willen neerleggen. Gelukkig hebben we in Diana Klooster een vervanger gevonden, die de administratieve taken die Mariët binnen het bestuur deed wil overnemen.

“Het was lastig om mijn gezinsleven, mijn werk en de werkzaamheden voor de manege te combineren. Daarnaast verwachten we in mei gezinsuitbreiding, waardoor het nog lastiger wordt en ik besloten heb te stoppen als bestuurslid. Ik blijf nog wel actief als vrijwilliger, dus jullie zullen mij vast nog eens op de manege zien!” aldus Mariët. De komende periode zal Diana geleidelijk de taken van Mariët overnemen en zitting nemen in het bestuur van de SPGIJ als algemeen bestuurslid.

Diana is al vanaf jongs af aan vrijwilliger bij ons en heeft de afgelopen jaren haar aandacht vooral gericht op het trainen, verzorgen en voeren van onze paarden. Ook speurt ze naar nieuwe paarden voor onze doelgroep en houdt ze zich bezig met de aankoop daarvan. Dit doet ze allemaal naast haar werk bij de GGD.

Diana met haar paard Appie