woensdag 24 november 2021

We zijn genomineerd voor de Kamper Vrijwilligersprijs 2021!

Wethouder Jan Peter van der Sluis kwam dinsdagavond langs om de aanwezige vrijwilligers persoonlijk te bedanken met een bloemetje en te feliciteren met de nominatie in de categorie ‘groep’.

“De jury heeft bewondering voor het vele werk dat de vrijwilligers van de SPGIJ de gehele dag doen. Ook spreekt de jury waardering uit voor hoe de vrijwilligers de ruiters begeleiden.”

het juryrapport dat de wethouder achterliet

Daarnaast had de wethouder oog voor onze ‘walk of fame’ en roemde de betrokkenheid van onze vrijwilligers die soms al meer dan 35 jaar vrijwilliger zijn.

Uiteraard wachten we met spanning de bekendmaking af, die volgt op 7 december! Word vervolgd dus…

– Update – 30 november 2021: Alle genomineerden zijn bekend gemaakt! In de categorie groep zijn dat naast de vrijwilligers van de SPGIJ de onderhoudsploeg van AV Isala ’96 en de vrijwilligers van Tafeltje Dek-je uit Zalk. Lees meer: https://www.kampen.nl/nieuws/wie-verdient-de-vrijwilligersprijs-2021

de vrijwilligers van de dinsdagavond

Vanwege de corona maatregelen was het niet mogelijk om alle vrijwilligers uit te nodigen voor het bekendmaken van de nominatie. De wethouder verraste de vrijwilligers van de dinsdagavond met de bekendmaking.

– Update – 7 december 2021: De bekendmaking is live te volgen op YouTube om 15:00 uur.

– Update 2 – 7 december 2021: Helaas zijn wij het niet geworden, maar we willen AV Isala’96 van harte feliciteren met het winnen van de Kamper Vrijwilligersprijs 2021.

Uiteraard zijn we heel trots op onze vrijwilligers, zowel jong als oud. Bedankt voor jullie werk, wat je ook doet voor ons. Misschien loop je mee in de paardrijlessen, zit je op de bok bij het huifbedrijden, voer je de paarden, zet je koffie in de kantine of doe je heel wat anders. We waarderen je enorm en willen je bedanken voor wat je voor onze ruiters doet!