We zijn genomineerd voor de Kamper Vrijwilligersprijs 2021!

Wethouder Jan Peter van der Sluis kwam dinsdagavond langs om de aanwezige vrijwilligers persoonlijk te bedanken met een bloemetje en te feliciteren met de nominatie in de categorie ‘groep’.

“De jury heeft bewondering voor het vele werk dat de vrijwilligers van de SPGIJ de gehele dag doen. Ook spreekt de jury waardering uit voor hoe de vrijwilligers de ruiters begeleiden.”

het juryrapport dat de wethouder achterliet

Daarnaast had de wethouder oog voor onze ‘walk of fame’ en roemde de betrokkenheid van onze vrijwilligers die soms al meer dan 35 jaar vrijwilliger zijn.

Uiteraard wachten we met spanning de bekendmaking af, die volgt op 7 december! Word vervolgd dus…

– Update – 30 november 2021: Alle genomineerden zijn bekend gemaakt! In de categorie groep zijn dat naast de vrijwilligers van de SPGIJ de onderhoudsploeg van AV Isala ’96 en de vrijwilligers van Tafeltje Dek-je uit Zalk. Lees meer: https://www.kampen.nl/nieuws/wie-verdient-de-vrijwilligersprijs-2021

de vrijwilligers van de dinsdagavond

Vanwege de corona maatregelen was het niet mogelijk om alle vrijwilligers uit te nodigen voor het bekendmaken van de nominatie. De wethouder verraste de vrijwilligers van de dinsdagavond met de bekendmaking.