woensdag 13 oktober 2021

Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers!

Met name op de woensdagmiddag hebben we vrijwilligers nodig. Momenteel hebben we te weinig vrijwilligers, waardoor de lessen mogelijk niet meer door kunnen gaan. Dit zou heel erg zijn voor onze ruiters! Heb je tijd over en wil je ons helpen? De lessen zijn van 13:15-16:30 uur. Wat moet je doen? De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van onze ruiters, naast de paarden lopen, paarden poetsen en opzadelen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Het enige wat wij vragen is dat je affiniteit met onze doelgroep hebt en naast een paard durft te lopen. De rest leren we je graag!

Ook zijn we op zoek naar mensen die willen helpen stallen mesten, met name op de dinsdag- en donderdagochtend. Het mesten begint om 8:30 uur en duurt ongeveer een uurtje. Nog nooit gedaan? Geen probleem! We leren het je met plezier aan.

Mocht je ons willen helpen, maar niet op één van bovenstaande dagen kunnen? Laat het ons weten! Ook op andere dagen hebben we hulp nodig!

Wist je dat: na 6 maanden vrijwilligerswerk, krijg je gratis paardrijles bij ons! Vrijwilliger kan je worden vanaf 12 jaar.

Enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar d.lieftink@spgij.nl voor meer informatie of om je direct aan te melden.