vrijdag 10 november 2023

Speelgoedpaardje goed voor 1.000 euro

Wie ons op social media volgt zal hem waarschijnlijk wel gezien hebben; de video waarin een speelgoedpaardje op magische wijze veranderd in Lizzy. Dat was onze inzending om kans te maken op de extra prijs ter waarde van € 1.000,- die Rabo ClubSupport ter beschikking stelde. Blij verrast namen we vrijdag de cheque in ontvangst toen bleek dat we gewonnen hadden!

vlnr. Jenneke Palland, ruiter Gerda, Niek Teune, vrijwilliger Sanne en bestuurslid Diana Klooster.

Hoewel de video doet vermoeden dat het een fluitje van een cent is, ligt het in werkelijkheid helaas anders. Paardensport, dagbesteding en paardentherapie verzorgen voor mensen met een beperking kent veel uitdagingen, maar betrouwbare paarden zijn voor ons natuurlijk onmisbaar. Geschikte paarden vinden, die niet schrikken van het minste of geringste, is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden. Onder andere doordat bepaalde rassen meer gefokt worden voor de sport en hun koelbloedige karakter daarmee verliezen.

Onlangs hebben we Lizzy aangeschaft, mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van Rabo Clubsupport. Bedankt Rabobank en iedereen die op ons gestemd heeft! Dit dekt echt slechts een deel van de aanschafkosten, dus dat we nu de extra prijs gewonnen hebben is natuurlijk fantastisch! Namens de Rabobank kwamen Niek Teune en Jenneke Palland de cheque overhandigen. Gerda, die doordeweeks dagbesteding bij ons heeft, nam samen met vrijwilliger Sanne en bestuurslid Diana Klooster de cheque in ontvangst.