zaterdag 23 april 2022

Proefjesweek en landdag

Van 9 t/m 13 mei zal de proefjesweek weer plaatsvinden en op zaterdag 2 juli hebben we eindelijk weer een landdag! De landdag is meermaals uitgesteld vanwege het coronavirus en ook kon er daardoor geen proefjesweek georganiseerd worden.

Proefjesweek

Tijdens de proefjesweek rijden onze ruiters een dressuurproef en worden ze gejureerd door een jurylid uit de paardensport. Familie en vrienden zijn van harte welkom om te komen kijken! Op de manege ligt een inschrijfformulier klaar, vraag er eventueel naar als die niet al meegekomen is. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze coördinator.

Landdag

Op het prachtige terrein van de Almelose Ruiterdagen vindt dit jaar onze landdag plaats! De landdag is een gezellige dag met zowel ruiters als vrijwilligers waarop de ruiters een proefje rijden en we de hele dag genieten van optredens, lekker eten en allerlei vertier.

Zowel onze vrijwilligers als ruiters willen we vragen jullie zo snel mogelijk op te geven! Op de manege is een opgaveformulier te vinden, vraag er eventueel naar. Vanaf de manege vertrekt een bus, voor zowel ruiters als vrijwilligers, maar eigen vervoer is natuurlijk ook geen probleem. Voor vragen kun je terecht bij onze coördinator.