donderdag 25 mei 2023

Mariët start 1 september als nieuwe coördinator

Onlangs is Merel gestopt met haar coördinatiefunctie. In goed overleg is besloten dat deze taken niet bij haar terugkeren en om een nieuwe, vaste coördinator te zoeken. Deze hebben wij gevonden en is een bekende voor velen van jullie. Al jaren betrokken bij de manege als vrijwilliger en heeft in het bestuur gezeten. Het bestuur is verheugd om Mariët Visserman aan jullie voor te stellen als coördinator vanaf 1 september! Tot die tijd neemt Diana Klooster nog waar.

Hieronder stelt Mariët zich graag zelf voor:

Hallo, ik ben Mariët Visserman, 32 jaar oud en ik woon in IJsselmuiden samen met mijn man en 3 dochters van 5,3 en 1 jaar oud. Mijn hobby’s zijn gezellige dingen ondernemen en moestuinieren.

Meerderen zullen mij waarschijnlijk al kennen, ik ben namelijk vanaf mijn 11e vrijwilliger bij de manege SPGIJ. Ik kwam er als meisje die enorm graag wat met paarden wilde doen. Dat begon met woensdagmiddag uit school, daarna kwam de maandagavond er bij en al snel was ik er niet meer weg te slaan en was ik elk vrije moment op de manege te vinden. Door het werk op de SPGIJ kwam ik er achter waar mijn talenten en mijn passie lag: Werken met mensen. Uiteindelijk kun je dus wel zeggen dat de manege mijn studiekeuze heeft bepaald. Ik heb daarna Sociaal Pedagogisch Werk gestudeerd en na 4 jaar mijn diploma gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij ouderen, verstandelijk gehandicapten en speciaal voortgezet onderwijs. Na mijn opleiding heb ik een tijd kunnen werken in het speciaal voortgezet onderwijs. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Walibi Holland in een financieel administratieve functie. In de functie als coördinator bij de manege komt alles nu bij elkaar; het werken met mensen, doen van administratie, werken met paarden en de SPGIJ.

Ik heb veel lieve en mooie mensen leren kennen bij de SPGIJ en mooie herinneringen gemaakt; Alle keren dat we de paarden naar het land brachten in de zomer en de paarden in volle galop door het hoge gras sprongen, of de keren dat we het hippisch variété wonnen op de landdag met een huifbed omgebouwd tot gouden koets of tijdens een verhaal over cowboys en indianen. Ik hoop dat we nog veel meer mooie herinneringen kunnen maken zoals ik die ook heb aan de manege. In al die jaren is de manege altijd een hele vertrouwde en fijne plek geweest waar ik met heel veel plezier kom. Ik hoop dat dat ook geldt voor alle vrijwilligers, ruiters, stagiaires en bezoekers die bij de SPGIJ komen. Daar zal ik mij best voor gaan doen.

Ik kijk er naar uit om met iedereen samen te gaan werken, als er vragen zijn stap vooral op mij af of mail mij op m.visserman@spgij.nl.