donderdag 3 juni 2021

Maak kennis met onze nieuwe coördinator

Met ingang van 1 juni gaat Daniëla bij ons aan de slag als coördinator. Daniëla was al instructrice bij ons en is dus geen onbekende voor onze ruiters en vrijwilligers. Ze neemt het werk over van Bianca, die besloten heeft te stoppen met haar werk bij de SPGIJ. Bianca gaat een opleiding volgen en krijgt daarmee een kans om zichzelf verder te ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Daniëla heeft drie kinderen en is woonachtig in Nieuwleusen. Van jongs af aan heeft ze een passie voor paarden en is ze actief in de wedstrijdsport. Na de geboorte van haar dochter, waarbij een hartafwijking werd geconstateerd, heeft ze zich toegelegd op het lesgeven aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

“Voor nu ben ik er enorm trots op om deze nieuwe functie te kunnen aanvaarden en bij jullie in zo’n mooi team te blijven werken, uiteraard gesteund door onmisbare vrijwilligers en geweldige paarden. Ik kijk er ontzettend naar uit om een ieder van jullie die ik nog niet ken, te mogen ontmoeten. Heb jezelf vragen of wil je nog iets van mij weten, geef het gerust aan.” besluit Daniëla haar brief waarin ze zich voorstelt aan onze ruiters en vrijwilligers.

Als bestuur zijn we heel blij dat we op korte termijn iemand gevonden hebben om deze belangrijke functie te vervullen. De coördinator heeft een veelzijdig takenpakket en is het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken. We wensen Daniëla veel succes met haar nieuwe functie! Daarnaast zijn we heel blij dat we eindelijk weer mogen beginnen met de lessen, dat we onze ruiters en vrijwilligers eindelijk weer kunnen zien in onze mooie manege.