Outlook groenprojecten sponsort oranje bloembakken

door Mariët, geplaatst op 4 november 2013

Op de Beursvloer Tohopesate Kampen liepen de vrijwilligers van de Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden, begin dit jaar, Sjerp Bouma van Outlook Groenprojecten tegen het lijf. Twee mooie en opvallend oranje bloembakken zijn het resultaat van deze match.

De oude bloembakken die al lange tijd voor de ingang van de manege stonden, waren niet zo best meer. Ondanks de trouwe vrijwilligers die de bloembakken steeds van nieuwe bloemetjes voorzien, zagen de oude bruine bloembakken er niet heel uitnodigend uit. Vooral in de herfst en de winter, als de bloemen niet meer bloeien. Tijd voor wat nieuws dus!

Sjerp was op de beursvloer meteen geïnteresseerd in het verhaal van de SPGIJ en bood aan om de ingang van de manege op te vrolijken. De eerste match van de avond was gesloten en er volgde snel een tweede kennismaking waarbij Sjerp foto’s nam van de entree van de manege.

Met jarenlange ervaring in ontwerp, realisatie en onderhoud van tuinen, deed Sjerp het voorstel om oranje bloembakken te plaatsen. Al snel stonden er twee grote bloembakken met beplanting voor de deur. De oranje kleur, passend bij het logo van de SPGIJ, bleek een schot in de roos. “Lekker flitsend!” volgens Sjerp.

Als tegenprestatie komen de kinderen van de werknemers van Outlook Groenprojecten een keer paardrijden op de manege.

sized_IMG_9564