Geslaagde match tussen Lenneke Saraber en de SPGIJ

door Mariët, geplaatst op 30 juli 2013

De Beursvloer Tohopesate Kampen heeft voor de Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden een match opgeleverd met Lenneke Saraber. Lenneke is kunstenares en beschikt over een eigen atelier in Kampen. In de rijbak van de manege was nog het oude logo te vinden, Lenneke heeft het nieuwe logo boven de deuren van de til-ruimte geschilderd.

Tijdens een kennismaking werden de werkzaamheden geïnventariseerd en afspraken gemaakt. Lenneke had al snel door hoe ze het best het nieuwe logo kon aanbrengen. De vrijwilligers van SPGIJ verwijderden het oude logo en maakten de muur helemaal schoon.

 Om het werk te kunnen uitvoeren, moest Lenneke op een steiger staan. ‘Onder luid gehinnik heb ik mijn hoogtevrees overwonnen’, lacht ze. Omdat Lenneke veel tijd had gestoken in de voorbereiding, kon ze de werkzaamheden snel uitvoeren.

Als tegenprestatie bood de SPGIJ een paardrijles aan. ‘Ik werd met veel enthousiasme rondgeleid. Wat zijn paarden toch boeiende dieren.’ Ondanks dat Lenneke het spannend vond om op een paard te zitten, ging ze er toch voor. ‘Ik heb zelfs gedraafd, een geweldige ervaring!’

De Beursvloer Tohopesate Kampen is een initiatief van Stichting Welzijn Kampen. Op de beursvloer ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar om zo wat voor elkaar te kunnen betekenen.

sized_IMG_1001