Mini-landdag leuke afsluiter voor de zomervakantie

door Bernardo, geplaatst op 19 juli 2013

De mini-landdag door de SPGIJ zelf georganiseerd was een succes. Naast spelletjes en lekker eten hebben de ruiters allemaal hun proef gereden en hun diploma in ontvangst genomen.

Zenuwachtige ruiters en drukke vrijwilligers hebben allemaal hun best gedaan onder het toeziend ook van de toeschouwers. Na de proef was er voor de ruiters iets lekkers te eten en stonden er diverse spelletjes klaar. De broodjes hamburgers, gehaktballen, popcorn en andere lekkernijen vonden gretig aftrek. De vele foto’s die genomen zijn tijdens de landdag, worden allemaal uitgezocht, deze hopen we na de zomervakantie beschikbaar te kunnen stellen.

De paarden staan inmiddels lekker in het weiland, ze waren wel toe aan een lange vakantie om weer helemaal fris te zijn na de zomervakantie, als we weer beginnen. De datum waarop we beginnen zullen we zo snel mogelijk op de website plaatsen.

We willen naast onze vrijwilligers ook Van Lente – Groente & fruit, catering & verhuur bedanken voor het beschikbaar stellen van een voetbalwand en popcornmachine!

Meer