Opbrengst Kinderkleding- en speelgoedbeurs Kampen voor SPGIJ

door Bernardo, geplaatst op 24 februari 2013

Zaterdag 6 april word in de Burgwalkerk de 53e editie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Kampen georganiseerd. Dit jaar is de opbrengst voor de SPGIJ.

Al meer dan 25 jaar wordt er ieder half jaar in de Burgwalkerk in Kampen de Kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. De opbrengst gaat steeds naar een ander goed doel waarbij het kind centraal staat. Mede naar aanleiding van berichtgevingen in diverse kranten over inbraken in de manege en diefstal van ingezamelde kleding, viel dit jaar het oog op de SPGIJ. Vorig jaar werd er € 1.050,- overgemaakt naar de stichting “Spieren voor Spieren”.

De Kinderkleding- en speelgoedsbeurs is een beurs die volledig gerund word door enthousiaste vrijwilligers. De beurs vind plaats in de Burgwalkerk te Kampen. Dankzij de vele inbrengers kan er elk half jaar weer een beurs neegezet worden. De helft van de opbrengst is voor degene die heeft ingebracht, met de andere helft wordt er steeds een ander goel doel gesteund waarbij het kind centraal staat. Kleding en speelgoed die overgebleven zijn en niet worden opgehaald gaan naar kinderhuizen in bijvoorbeeld Roemenië. De beurs wordt elke keer goed bezocht.

Dit jaar vind de beurs plaats op zaterdag 6 april aan de Burgwal 59, de verkoop is van 9.30 tot 12.00.