Landdag 2022

Op het prachtige terrein van de Almelose Ruiterdagen vindt dit jaar onze landdag plaats! Dit jaar georganiseerd door onze collega’s de Gravenruiters uit Almelo. De landdag is een gezellige dag met zowel ruiters als vrijwilligers waarop de ruiters een proefje rijden en we de hele dag genieten van optredens, lekker eten en allerlei vertier. We nemen onze eigen paarden mee, maar niet allemaal helaas, dus het kan zo zijn dat je op een ander paard rijd dan normaal in de lessen.

Zowel onze vrijwilligers als ruiters willen we vragen jullie zo snel mogelijk op te geven! Op de manege is een opgaveformulier te vinden, vraag er eventueel naar. Vanaf de manege vertrekt een bus, voor zowel ruiters en ouders/begeleiders als vrijwilligers, maar als u met eigen vervoer komt is dat natuurlijk geen probleem. Voor vragen kun je terecht bij onze coördinator.

Datum: zaterdag 2 juli
Tijd: 10:00 tot 14:00 uur
Locatie: Twents Hippisch Centrum, Bosrand 22, 7602 CH Almelo

Vertrektijd bus vanaf de manege: onbekend

Veelgestelde vragen

Kan ik met eigen vervoer naar de landdag komen?

Jazeker, als u liever zelf de auto dan is dat mogelijk. Graag wel even vermelden in het opgaveformulier.

Is het mogelijk om later te komen of om eerder weg te gaan?

U kunt eerder weg, bijvoorbeeld nadat u de proef heeft gereden heeft. Als u later aanwezig kunt zijn dan de bedoeling is dan graag even overleggen met onze coördinator, dan passen we de planning voor het rijden van de proefjes aan.
Als u heen of terug wel met de bus wilt meerijden; bijv. met de bus naar de landdag maar met eigen vervoer terug, dan graag even aangeven.

Wat kost het?

Niks! Mogelijk moet er voor eten/drinken/etc. betaald worden, maar er zijn geen entreekosten en meedoen aan de landdag is gratis.